Μενού
Το καλάθι σας

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το https://victoriasbebe.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:


1. Αντικαταβολή

Πληρώνετε τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα στην συνεργαζόμενη courier. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με 2,00€. Για αποστολές εκτός Ελλάδας δεν ισχύει η Αντικαταβολή,εκτος Κυπρου.


2. Κατάθεση στην Τράπεζα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, χωρίς επιπλέον χρέωση. Παρακαλούμε να αναγράφετε ως αιτιολογία το αριθμό της παραγγελίας σας.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο είναι οι παρακάτω:

Alpha Bank:

IBAN: GR7001405870587002002015217

SWIFT: CRBAGRAA

Δικαιούχος: OSMANOV TENGIZ TEIMURAZ

 Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας ενημερώστε μας μέσω email στο info@viktoriasbebe.gr για την εξόφληση επισυνάπτoντας την απόδειξη κατάθεσης.
Σε περίπτωση μεταφοράς ποσού από άλλη τράπεζα, τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

3. Πληρωμή με Κάρτα

Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Με την καταχώριση της παραγγελίας σας στον ιστοχώρο μας, εφόσον έχετε επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, θα κατευθυνθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας σε ασφαλές περιβάλλον της AlphaBank για την συμπλήρωση των στοιχείων και χρέωση της κάρτας σας.

 

Στην Victoria's Bebe χρησιμοποιούμε Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την πλοήγηση σας. Ζητούμε τη συναίνεσή σας για να βοηθήσουμε στην εξέλιξη της αγοραστικής σας εμπειρίας.